logo

Bli low-codeutvecklare inom OutSystems

Nyfiken på nästa generations low-codeteknik och redo för ett karriärskifte? Vill du få utlopp för din kreativa sida och lära dig bygga applikationer till företag, med hjälp av den snabbast växande tekniken inom applikationsutveckling? Då kan vår nya intensivutbildning inom low-code passa dig. Efter examen väntar en garanterad tillsvidareanställning via Academic Work, där du i din nya vardag bygger och utvecklar applikationer i OutSystems.

Karriärmöjligheter

Low-code är megatrenden som väntas växa

Low-code är en teknik som markant snabbar upp utvecklingen av nya applikationer, tack vare att de byggs i en visuell och automatiserad miljö med drag & drop-tekniker. Tekniken gör det möjligt att snabbt bli en skicklig utvecklare och med hjälp av OutSystems plattform kan du enkelt sätta dig in i ny teknologi och använda dig av den senaste tekniken. Resultatet av din utveckling blir detsamma som vid utveckling med traditionell kod, men med den nya tekniken ser du snabba resultat och får bekräftat att det du byggt fungerar.

Att tekniken blivit en global megatrend som är här för att stanna, finns det inga tvivel om. Med Academy för OutSystems får du möjligheten att bidra till företags digitalisering och ökad produktivitet, samtidigt som du blir konkurrenskraftig med eftertraktade kunskaper. Som low-codeutvecklare kommer du ha ett flexibelt arbete där du får vara med och bygga morgondagens applikationer.

Som low-codeutvecklare kommer dina arbetsuppgifter variera, men huvudsakligt fokus kommer ligga på att bygga och utveckla applikationer i OutSystems tillsammans med kunder av olika storlek, i olika branscher. Du kommer också arbeta i varierande projekt inom nyutveckling, integreringar och applikationsmodernisering.

Under intensivutbildningen kommer du lära dig:

 • OutSystems
  • Introduction
  • Reactive developer
  • Mobile developer
 • Database & SQL
 • Web-frontend
  • HTML
  • CSS
  • JavaScript
 • IT & system integrations
 • Business mindset
 • Agile methodology
 • DevOps

Vem letar vi efter?

Intensivutbildningen passar dig:

 • Som vill boosta din kompetens och byta karriär
 • Som har ett genuint intresse för IT, ny teknik och digitalisering
 • Som har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska, eftersom utbildningen ges på båda språken
 • Som är över 18 år

Stämmer detta in på dig? Bra! Då kan det här vara helt rätt väg för dig.

Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen som börjar med två tester (personlighetstest och problemlösningstest) för att se om du har vad som krävs för att bli low-codeutvecklare inom OutSystems på 11 veckor – antar du utmaningen? Gör testen via rutan i högerkolumnen.

Vi erbjuder:

 • Kostnadsfri intensivutbildning som är lärarledd med praktiska studier med utgångspunkt i Accelerated learning. Läs mer om hur vår utbildningspartner Brights ser på lärande här.
 • Efter examen från Academic Work Academy startar en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag som konsult till något av deras kundföretag. Se vilka längre ner!
 • En effektiv väg till en ny karriär inom IT

The AW Academy Way

Intensivutbildningen bedrivs i bootcamp-format, med vår utbildningspartner Brights. Utbildningen sker med utgångspunkt i metodiken Accelerated Learning – vilket innebär ett högt tempo, kortare teoretiska genomgångar och mycket praktiskt arbete, både enskilt och i grupp. Din utveckling är viktig. Därför kommer du under utbildningen få stöttning från lärare och ha avstämningar med programansvarig för att se så du hänger med tekniskt och att du mår bra. Efter varje utbildningsmodul genomför du en checkpoint som visar att värdet har uppnåtts och stöttar dig i din reflektion kring din lärandekurva. Det är viktigt med systematisk uppföljning av deltagarnas kunskaper, färdigheter och kompetens, genom vilka vi kan säkerställa hög kvalitet och skapa värde. Detta för att du ska få de bästa förutsättningarna för att börja bygga din nya karriär som low-code-utvecklare. Här kan du läsa mer om hur Brights ser på lärande och vad du kan förvänta dig i utbildningen: The Brights Way.

”Det var så kul att få vara en del av en klass med engagerade och likasinnade individer. Lärarna är otroligt kunniga och duktiga, man längtade alltid till nästa dag för att få lära sig mer” - Benjamin, AW Academyalumn.

Programmet genomförs via hybridundervisning där du som deltagare kan delta antingen via vårt nya Campus i Hagastaden, Stockholm alternativt remote via digitalt klassrum. Det finns ett par obligatoriska tillfällen, då det är krav att vara på campus i Stockholm, Hagastaden.

 • De två första dagarna, 9 & 10 januari
 • Den sista dagen i samband med examen, 24 mars

Utbildningen är lärarledd från måndag till fredag kl. 9-17.

Ansökningsprocessen

Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att lära dig det nya yrket på 11 veckor. Det är ett personlighetsformulär och ett logiskt problemlösande test. Tillsammans tar de ca 40 minuter att genomföra. Academic Work ansvarar för rekryteringen till AW Academy. Alla som fullföljer utbildningen hos AW Academy får en tillsvidareanställning hos Academic Work med uppdrag som IT-konsult.

Steg 1: Gör klart våra onlinetester.

Steg 2: Skicka oss ditt motivationsbrev och ditt CV.

Steg 3: Telefonintervju med Academic Work.

Steg 4: Personlig intervju med Academic Work.

Steg 5: Kontrollera dina referenser.

Steg 6: Välkommen till AW Academy!

Academic Work ansvarar för rekryteringen till AW Academy. I våra traditionella bootcamp-utbildningar får varje deltagare som framgångsrikt genomfört utbildningen vid AW Academy en tillsvidareanställning som konsult via Academic Work.

Praktisk information

Start 2023-01-09

End 2023-03-24

Studieort Hybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Stockholm, mån-fre, kl. 9-17

Arbetsort Göteborg, Stockholm

Uppstartsdatum 2022-12-12

Partnerföretag

Lär känna företagen!

Vi vitaliserar företag genom förändring. Förmågan att kunna förändras och utvecklas utan att förlora momentum är idag den viktigaste faktorn för ett framgångsrikt företag. Centigo är ett konsultbolag som vägleder företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Vi har kompetensen, erfarenheten och drivet för att hjälpa våra kunder genom alla faser av utvecklingsprocessen; från rådgivning och analys av förbättringsmöjligheter, till utformning och genomförande av dessa. Med utgångspunkt i uppdragsgivarens specifika förutsättningar, strävar vi efter att tillsammans med kunden skapa framgångsrika företag där affärer, medarbetare och teknik mår bra – vi kallar det Business Wellness.

Vi är ovanligt engagerade människor med en unik kombination av spetskompetens och förändringskraft och är idag cirka 230 medarbetare. Vi bygger en långsiktig verksamhet baserad på en genuin tro på människan och dess förmågor. Vi är ett svenskt partnerägt och oberoende bolag vilket möjliggör realiseringen av vår egen ambition.

Läs mer om Centigo här.

Bright Skills är ett mindre bolag i Göteborg som hjälper företag att öka sin utvecklingskapacitet med hjälp av Low-code. Dom har en öppen miljö där du som anställd får stort inflytande och möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. De tror på ett hållbart arbetsliv och hos dem har du goda möjligheter till spännande uppdrag för internationella företag. De erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. De arbetar långsiktigt med ett fåtal kunder för att skapa högproduktiva och hållbara team. Att teamets utveckling är i fokus är en stor del av deras företagskultur.

Läs mer om Bright Skills här.

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.

Läs mer om Anticimex AB här.

rocket

FAQ

Vanliga frågor

Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att lära dig det nya yrket på 11 veckor. Det är ett personlighetsformulär och ett logiskt problemlösande test. Tillsammans tar de ca 40 minuter att genomföra. Academic Work ansvarar för rekryteringen till AW Academy. Alla som fullföljer utbildningen hos AW Academy får en tillsvidareanställning hos Academic Work med uppdrag som IT-konsult. 

Intensivutbildningen bedrivs i bootcamp-format, med vår utbildningspartner Brights. Utbildningen sker med utgångspunkt i metodiken Accelerated Learning – vilket innebär ett högt tempo, kortare teoretiska genomgångar och mycket praktiskt arbete, både enskilt och i grupp. Din utveckling är viktig. Därför kommer du under utbildningen få stöttning från lärare och ha avstämningar med programansvarig för att se så du hänger med tekniskt och att du mår bra. Efter varje utbildningsmodul genomför du en checkpoint som visar att värdet har uppnåtts och stöttar dig i din reflektion kring din lärandekurva. Vi tror på systematisk uppföljning av deltagarnas kunskaper, färdigheter och kompetens, genom vilka vi kan säkerställa hög kvalitet och skapa värde. Detta för att du ska få de bästa förutsättningarna för att börja bygga din nya karriär som low-code-utvecklare. Här kan du läsa mer om hur Brights ser på lärande och vad du kan förvänta dig i utbildningen: The Brights Way.

Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att byta karriär på 11 veckor. Det är ett personlighetstest och ett logiskt problemlösningstest. Totalt tar dessa två tester ca 40 minuter att genomföra.

Här är ansökningsprocessen steg för steg:

Steg 1: Slutför våra onlinetester

Steg 2: Skicka oss ditt motivationsbrev och CV

Steg 3: Telefonintervju med Academic Work

Steg 4: Personlig intervju med Academic Work

Steg 5: Granskning av din information, tester och intervjuer

Steg 6: Välkommen till programmet!

Utbildningen är kostnadsfri men leder till en utbildningsskuld på 150 000 kr som uppstår efter avklarad examen. Den arbetas av med 1/12del per månad under konsultuppdragets första 12 månader och regleras mellan inhyrande företag och Academic Work, inget dras från lönen. Utbildningsskulden aktiveras om man hoppar av utbildningen i förtid utan giltig anledning alternativt om man avbryter konsultavtalet och tar uppdrag eller anställning utanför Academic Works nätverk. Man blir då återbetalningsskyldig för kvarvarande belopp. 

question

Har du fler frågor?

Läs gärna vår FAQ. Du kan också maila oss på academy@academicwork.se

Praktisk information

Start 1/9/2023

Examen 3/24/2023

Utbildningsort Campus Hagastaden Stockholm eller remote via digitalt klassrum

Arbetsort Stockholm, Göteborg

Community

Tidigare deltagare på AW Academy

För tre månader sedan påbörjade jag en utbildning där målet var att bli systemutvecklare på 12 veckor. Jag släppte ett jobb som produktchef på en IT-distributör, kastade mig ut och tog chansen! Jag har lärt mig så otroligt mycket mer än jag trodde var möjligt på så kort tid. Jag börjar snart mitt uppdrag på ett väldigt intressant företag och ser fram emot min nya karriär som junior systemutvecklare.

Mats Åström

C#.NET

Jag sökte till AW Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.

Maria Presits

C#.NET VT18

Genom AW Academy har jag fått nya vänner och kollegor, massor av ny kunskap och ett nytt jobb inom IT!

Lina Pajala

JavaScript ST2018