logo

IT-utbildning

Drömmer du om att jobba med programmering? Vill du veta vilka andra alternativ som finns i den växande IT-branschen? Läs mer och hitta ditt drömyrke!  IT-området erbjuder oändliga möjligheter för nyfikna problemlösare – och på grund av den nuvarande kompetensbristen på över 750 000 medarbetare bara i Europa finns det många lediga tjänster. Oavsett om du vill lära dig att koda eller letar efter en mer affärsfokuserad, mindre teknisk IT-roll så finns vi här! 

IT-utbildning från kodning till dataanalys och affärsteknik 

AW Academy startade först med programmeringsutbildning i Java, JavaScript, C#.NET, och C/C++. Utöver detta tillkom snabbt en hel del andra IT-roller: ServiceNow-konsulter, dataanalytiker, Salesforce-specialister och AWS-utvecklare för att nämna några.  

Vårt erbjudande är strikt knutet till marknadens behov: vi erbjuder endast kurser i teknik som vi har identifierat ett behov av. I de flesta fall skräddarsys våra program direkt efter ett eller flera företags behov. 

I vår erbjuder vi program inom Java, C#.NET, Salesforce och Cyber Security 

För tillfället rekryterar vi till program inom Salesforceplattformen och vår storsäljare C#.NET. Efter årsskiftet släpper vi nya program inom JavaScript, Cyber Security och Java. Hitta rätt utbildning för att lansera din nya karriär och ansök innan det är för sent. Signa upp på vårt nyhetsbrev för att få senaste informationen om nya programsläpp. 

NEW

Lär dig ServiceNow och börja en ny karriär som IT-konsult på Accenture

Är du redo för ett karriärskifte till det snabbt växande området tjänstedesign? Tycker du problemlösning, kod och företags digitaliseringsresor låter spännande? Lär dig hur du minskar klyftan mellan organisationer och teknik med vår intensivutbildning, för att bli en ServiceNow-konsult. Efter 12 veckor börjar du din nya IT-karriär på Accenture – utan någon tidigare erfarenhet inom området.

1/16/2023-4/11/2023

UtbildningsortCampus Hagastaden i Stockholm

ArbetsortStockholm

NEW

Bli low-codeutvecklare inom OutSystems

Nyfiken på nästa generations low-codeteknik och redo för ett karriärskifte? Vill du få utlopp för din kreativa sida och lära dig bygga applikationer till företag, med hjälp av den snabbast växande tekniken inom applikationsutveckling? Då kan vår nya intensivutbildning inom low-code passa dig. Efter examen väntar en garanterad tillsvidareanställning via Academic Work, där du i din nya vardag bygger och utvecklar applikationer i OutSystems.

1/9/2023-3/24/2023

UtbildningsortCampus Hagastaden Stockholm eller remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Göteborg

Last chance

Lär dig Salesforceplattformen och börja arbeta som konsult i ekosystemet

Är du en lösningsorienterad person som vill hjälpa företag vidare i sin digitaliseringsresa? Låter det spännande att lösa affärsutmaningar och utveckla kundupplevelser? Nu har du återigen möjlighet att utbilda dig i succéplattformen från Salesforce med AW Academy! Under 12 intensiva veckor lär du dig den marknadsledande CRM-plattformen från Salesforce. Efter examen kommer du bli anställd via Academic Work med uppdrag hos ett av deras kundföretag. Dyk in i Salesforcevärlden med oss ​​och använd AW Academy som ditt första steg mot en ny, spännande karriär inom IT!

10/24/2022-1/13/2023

StudieortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Stockholm mån-fre kl. 9-17

ArbetsortStockholm, Göteborg (fullt), Malmö (fullt), Örebro/Karlstad (fullt)

Endast 5 platser kvar!

Last chance

Lär dig Data Engineering och starta ny karriär på 12 veckor

Vill du lära dig att hantera stora mängder data och siffror på ett smart och effektivt sätt? Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta i en roll där du får kombinera IT, data och affärsmöjligheter? Då ska du söka till vårt 12 veckorsprogram i Data Engineering och starta din nya karriär som konsult hos någon av våra spännande kundföretag direkt efter examen.

11/14/2022-2/17/2023

Utbildningsort:Campus Hagastaden i Stockholm eller remote via digitalt klassrum

Arbetsort:Stockholm, Malmö, Sundsvall, Umeå och Göteborg

Last chance

Intensivutbildning i Cyber Security - starta ny karriär direkt efter examen

Hur motverkar vi cyberattacker? Hur kan vi förebygga dem och hur minskar vi riskerna? Om cyberattacken ändå sker – hur hämtar vi oss från den? Var med och gör skillnad för ett tryggare digitalt samhälle. Vill du lära dig mer om IT-säkerhet, ska du söka till vinterns intensivutbildning i Cyber Security och starta din nya IT-karriär direkt efter examen!

11/14/2022-2/17/2023

UtbildningsortCampus Stockholm/Digitalt

ArbetsortStockholm, Linköping, Umeå, Skellefteå, Sundsvall, Malmö och Göteborg

NEW

Lär dig Red Hat och starta en ny karriär inom IT

Vill du arbeta i teknologins framkant och bana väg för utvecklingen av företags sätt att lagra data? Välkommen till en av de mest attraktiva molnplattformslösningarna på marknaden – Red Hat. Här hittar du en trygg karriärväg där du får bidra till en säkrare framtid. Ta testerna, ansök till vårt 12-veckorsprogram och starta din nya karriär hos något av våra spännande kundföretag direkt efter examen.

1/9/2023-3/31/2023

UtbildningsortCampus Hagastaden Stockholm, Campus i Köpenhamn eller remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Göteborg

Last chance

Lär dig Java & starta ny karriär inom IT!

Ny chans att söka till Javaprogrammet! Vill du jobba med ett av världens populäraste programmeringsspråk? Nu öppnar vi antagningen och du har återigen chansen att lära dig Java med vår populära intensivutbildning! Under 12 veckor ger vi dig den kompetens och de verktyg du behöver för att starta en ny karriär som IT-konsult, dessutom garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen!

11/7/2022-2/3/2023

UtbildningsortAW Academy Campus i Hagastaden eller remote via digitala verktyg - det är valfritt

ArbetsortStockholm, Göteborg, Gävle, Karlstad (fullt), Malmö, Umeå (fullt), Luleå eller Västerås

Last chance

Bli en del av Telenors satsning på säkra nätverks- & kommunikationstjänster!

Nyfiken på digitala kommunikationstjänster, dess infrastruktur, problemlösning och att bli en del av en organisationskultur som alltid sätter människan först? Nu erbjuder vi möjligheten för dig, som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, till att bli en del av Telenor på endast 12 veckor!

11/14/2022-2/9/2023

UtbildningsortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Hagastaden, Stockholm

ArbetsortStockholm, Malmö

Last chance

Lär dig programmera C#.NET och starta ny karriär inom IT

Sedan starten 2015 har vi genomfört över 25 program inom C#.NET! Nu har du återigen chansen att söka till en av våra mest populära utbildningar, lär dig programmera C#.NET på 12 veckor i vinter och starta en ny karriär som IT-konsult. Efter examen får du en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag hos ett av deras många kundföretag.

10/24/2022-1/20/2023

UtbildningsortCampus Stockholm/digitalt via remote klassrum

ArbetsortStockholm (2 platser kvar), Göteborg (fullt), Malmö (fullt), Karlstad (fullt), Sundsvall (fullt), Umeå (fullt), Skellefteå (fullt), Västerås (fullt), Örebro (fullt) eller Gävle (fullt)

2 PLATSER KVAR.

Lär dig COBOL på 12 veckor och starta ny karriär i höst

Hur kan ett 70 år gammalt kodspråk fortsatt vara aktuellt? COBOL bevisar att gammal är äldst genom att en stor del av världens affärstransaktioner alltjämt sker i COBOL-system. Framförallt förlitar sig bank, försäkring och försvaret på COBOL och fortsätter därmed vidareutvecklingen. Letar du efter en långsiktig och hållbar IT-karriär kan COBOLprogrammet vara det du söker.

9/12/2022-12/2/2022

UtbildningsortCampus Hagastaden Stockholm/Remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm (fullt), Sundsvall (fullt) och Östersund

Last chance

Starta ny karriär som Integrationsutvecklare på Swedwise

Är du redo för en ny utmaning? Integrationsutveckling handlar om att få system att prata med varandra och används för att skapa smidigare och mer kraftfulla IT-lösningar. Vi erbjuder nu en intensivutbildning, utan krav på tidigare erfarenhet, inom integrationsutveckling. Efter examen börjar din nya karriär som Integrationsutvecklare på Swedwise genom en tillsvidareanställning hos Academic Work.

10/10/2022-1/13/2023

Utbildningsort:Campus Hagastaden, Stockholm samt remote

Arbetsort:Stockholm

Lär dig low-code och bli applikationsutvecklare på Flowfactory i höst

Nyfiken på nästa generations low-codeteknik och redo för ett karriärskifte? Vill du lära dig bygga applikationer till företag med hjälp av den snabbast växande tekniken inom applikationsutveckling just nu? Då kan vår nya intensivutbildning på sex veckor inom low-code passa dig. Efter examen väntar anställning på Nordens första plattformsbolag Flowfactory i Stockholm.

UtbildningsortAW Academy Campus i Hagastaden, Stockholm

ArbetsortStockholm

Last chance

Lär dig JavaScript och starta ny karriär inom IT

JavaScriptprogrammet är äntligen tillbaka! Vill du jobba med världens populäraste programmeringsspråk? Har du ett öga för design och drömmer om ett jobb där du får arbeta kreativt och med problemlösning? Nu har du återigen möjlighet att lära dig JavaScript på 12 veckor med AW Academy! Efter intensivutbildningen startar du en tillsvidareanställning som IT-konsult hos Academic Work med uppdrag hos ett av deras kundföretag.

UtbildningsortCampus Hagastaden, Stockholm med möjlighet att ansluta remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Gävle och Västerås

Start your new career as a Java Developer with Capgemini Digital Academy

Dreaming of a new chance? Are you curious about IT and looking for an opening to get a flying start straight into the job market? With this 12-week intensive training, you´ll learn Java development and directly after graduation a job at Capgemini as an IT consultant.

Education location:Campus Hagastaden, Stockholm with the possibility to also join remote via virtual classroom

Work location:Capgemini Stockholm and Gothenburg

Bli integrationsutvecklare på 12 lärorika veckor och starta din nya IT-karriär på Solita

Är du intresserad av en IT-karriär där du får kombinera kodning, teamwork och problemlösning? Då ska du söka till vår intensivutbildning i integrationsutveckling - och starta din nya karriär på Solita direkt efter examen!

Utbildningsort:Campus Stockholm/Digitalt

Arbetsort:Stockholm

Förstudier16 maj - 12 juni 2022

Första dagen på konsultuppdraget19 september 2022

OmfattningHeltid, schemalagd undervisning vardagar kl. 09.00-17.00

Last chance

Lär dig ServiceNow och starta din nya karriär som IT-konsult på Sofigate

Om du tycker att det låter intressant att jobba med problemlösning, kodning och digitalisering så kanske du kommer tycka att denna utbildning tilltalar dig! Genom en intensivutbildning på bara 12 veckor har du chansen att bli en ServiceNow-expert. Efter examen kommer du att börja din nya IT-karriär på Sofigate.

Utbildningsort:Online- och hybridutbildning. Det kommer även finnas möjlighet att vara på Campus Stockholm vid lättade restriktioner

Arbetsort:Stockholm

Omfattning på utbildningenHeltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 08:00-16:00

Last chance

Bli IT-konsult på 12 veckor och jobba med Pegaplattformen på Capgemini

Vill du lära dig en plattform som efterfrågas och används av världens ledande företag? En plattform som gör det möjligt för företag att effektivisera komplexa processer och förbättrar kundhantering på en helt ny nivå? Dyk in i Pegaplattformens värld med AW Academy och starta din nya karriär som IT-konsult på Capgemini.

Utbildningsort:Campus Stockholm/digitalt, då vi tar hänsyn till pågående pandemi.

Arbetsort:Stockholm

Förstudier:27 april – 27 maj 2022

Första dagen på konsultuppdraget:5 sep. 2022

Omfattning:Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl. 09.00-17.00

Java AW Academy for Swedbank

Are you ready for a career where you will be a part of changing the future of banking? Together with Swedbank, we are now launching our first program where you will learn to code Java in 12 weeks, completely in English! After the graduation you will have a thrilling future ahead, at one of three departments at Swedbank: Digital Banking, Group Lending and Payment or Group IT.