logo
utbildning-aw-academy

Intensivutbildning på AW Academy

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att byta eller boosta din karriär? AW Academy erbjuder intensivutbildningar i högt tempo med mycket inslag av praktisk tillämpning. Utbildningarna baseras på Accelerated Learning inom IT, teknik, ekonomi och andra områden med kompetensbrist.

Översikt

En översikt över våra aktuella utbildningar

Letar du efter en möjlighet att byta karriär samtidigt som du säkrar en tillsvidareanställning efter examen? Då ska du fortsätta att läsa om vårt koncept med intensivutbildning med jobbgaranti. Vi rekryterar just nu för vårens utbildningar där du kan lära dig Salesforceplattformen, Azure och integration via molnet med efterföljande uppdrag på antingen Accenture eller TietoEVRY.

Vill du istället boosta dina redan befintliga kunskaper genom en av våra Upskillmoduler? De finns nu tillgänliga inom Cyber Security, Självledarskap och Agil utveckling. Hör av dig för mer information. 

  

Upskill moduler

Boosta din kompetens

Har du redan ett jobb men vill utveckla din kompetens på ett effektivt sätt med fokus på praktiska inslag? Här hittar du våra korta utbildningsmoduler, de sker ofta online. Tyvärr har vi inga utbildningsmoduler ute förtillfället men vid intresse maila oss gärna på info@awacademy.se och berätta inom vilket område du skulle vilja boosta din kompetens!

Utbildning och jobb

En snabb väg till en ny karriär

Ändra din karriär på bara ett par månader med AW Academys ”klassiker”. De populära intensivutbildningarna som leder till ett garanterat jobb efter examen. Programmen kan komma att gå både online och på Campus beroende på de senaste rekommendationerna från myndigheterna kopplat till den pågående pandemin.     

 

NEW

Lär dig ServiceNow och starta din nya karriär som IT-konsult på Sofigate

Om du tycker att det låter intressant att jobba med problemlösning, kodning och digitalisering så kanske du kommer tycka att denna utbildning tilltalar dig! Genom en intensivutbildning på bara 12 veckor har du chansen att bli en ServiceNow-expert. Efter examen kommer du att börja din nya IT-karriär på Sofigate.

Datum: Jun 6, 2022 - Sep 2, 2022

Utbildningsort:Online- och hybridutbildning. Det kommer även finnas möjlighet att vara på Campus Stockholm vid lättade restriktioner

Arbetsort:Stockholm

NEW

Lär dig programmera C#.NET och starta din nya karriär inom IT

Nu öppnar vi upp portarna till sommarens program inom C#.NET! Du har chansen att lära dig programmera C#.NET på 12 veckor och starta en ny karriär som IT-konsult. Efter examen får du en tillsvidareanställning hos Academic Work med uppdrag hos ett av deras många kundföretag.

Datum: May 9, 2022 - Aug 12, 2022

Utbildningsort:Campus Stockholm/digitalt via remote klassrum, vi tar hänsyn till pågående pandemi.

Arbetsort:Stockholm, Göteborg, Karlstad, Örebro, Linköping, Malmö, Sundsvall, Skellefteå, Luleå, Uppsala och Gävle.

Hur fungerar våra program?

Läs mer om våra utbildningsmöjligheter

Som föregångare inom Accelerated Learning i Norden och Tyskland vill vi på AW Academy göra vuxenutbildning bättre och effektivare. Vi erbjuder hela program och kortare utbildningsmoduler till nyfikna, ambitiösa och motiverade individer som antingen vill byta eller boosta sin karriär på ett effektivt sätt med nära koppling till arbetsmarknaden.  

Vi är kända för vårt framgångsrika koncept och populära 12veckorsprogram inom IT som leder till en garanterad tillsvidareanställning. Sedan starten har vi expanderat vår verksamhet från IT till teknik och ekonomi samt under 2020 även introducerat nya koncept och utbildningsmodeller till marknaden. Vi vill erbjuda mer till fler; en ny karriär, boost av kompetens genom upskill eller online utbildning beroende på behovet. Några av våra utbildningar är kostnadsfria och vissa har en utbildningsavgift. På den här sidan hittar du alla våra utbildningserbjudanden. Även om vi inte har en öppen rekrytering till någon utbildning kan du ändå läsa om den och vara redo när ansökningsperioden börjar.  

Ansökningsprocessen

Vill du lära dig nya kunskaper snabbt och är riktigt motiverad?

Ansökningsprocessen till AW Academy grundar sig i onlinetester som mäter logisk förmåga och personlighet. Alla kvalificerade kandidater som klarar urvalstestet går vidare till intervjuer där vi fokuserar på din motivation för att klara utbildningen.  

Alumnistories

Resan startade via AW Academy

Inspireras av hur våra modiga, hårt arbetande och högt motiverade alumner bytte karriär eller boostade sin kompetens via AW Academy.

Från HR-branschen till Cyber Security - på 12 veckor!

Benjamins starka teknikintresse fick honom att säga hej då till rollen som personalvetare, och följa sin gamla dröm om ett karriärbyte in till IT-branschen. Han har precis tagit examen från Cyber Securityprogrammet och jobbar idag med hans stora passion, IT-säkerhet på ett stort industriföretag.

Hur ser karriären ut 3 år efter AW Academy? Alumnen Yongan berättar!

Vad kan egentligen hända i karriärslivet 3 år efter en 12 veckors intensivutbildning hos AW Academy? Yongan Kim gick redovisningsprogrammet 2018 och startade nyss sin egen ekonomibyrå där hon arbetar med att hjälpa bolag. Hon berättar om resan dit, hur hennes liv ser ut idag och hennes bästa tips till dig som vill byta karriär!

”Karriärsmöjligheterna inom Salesforce är oändliga”

Johans intresse för Salesforce fick honom att säga hejdå till säljbranschen och följa sin dröm om ett karriärsbyte. Idag arbetar han som Salesforce-konsult på TietoEVRY och stormtrivs!