logo

Intensivutbildning på AW Academy

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att byta eller boosta din karriär? AW Academy erbjuder intensivutbildningar i högt tempo med mycket inslag av praktisk tillämpning. Utbildningarna baseras på Accelerated Learning inom IT, teknik, ekonomi och andra områden med kompetensbrist.

UTBILDNING OCH JOBB

En snabbare väg till en ny karriär

Letar du efter en möjlighet att byta karriär samtidigt som du säkrar en tillsvidareanställning efter examen? Då ska du fortsätta att läsa om vårt koncept med intensivutbildning med jobbgaranti. Vi rekryterar just nu för sommarens kostnadsfria intensivutbildningar där du har fler möjligheter än någonsin att byta karriär till IT.

Ta chansen nu och sök till något av våra åtta program med garanterat jobb hos bland annat PwC, Tietoevry, SwedbankPay, CAG, ABB och många fler inhyrande kundföretag. 

Du kan välja att gå våra program via en hybridlösning, antingen remote via digitalt klassrum eller på plats i vårt nya fina Campus, Hagastaden i Solna.

NEW

Bli en del av Telenors satsning på säkra nätverks- & kommunikationstjänster!

Nyfiken på digitala kommunikationstjänster, dess infrastruktur, problemlösning och att bli en del av en organisationskultur som alltid sätter människan först? Nu erbjuder vi möjligheten för dig, som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, till att bli en del av Telenor på endast 12 veckor!

11/14/2022-2/9/2023

UtbildningsortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Hagastaden, Stockholm

ArbetsortStockholm, Malmö

NEW

Lär dig Salesforceplattformen och börja arbeta som konsult i ekosystemet

Är du en lösningsorienterad person som vill hjälpa företag vidare i sin digitaliseringsresa? Låter det spännande att lösa affärsutmaningar och utveckla kundupplevelser? Nu har du återigen möjlighet att utbilda dig i succéplattformen från Salesforce med AW Academy! Under 12 intensiva veckor lär du dig den marknadsledande CRM-plattformen från Salesforce. Efter examen kommer du bli anställd via Academic Work med uppdrag hos ett av deras kundföretag. Dyk in i Salesforcevärlden med oss ​​och använd AW Academy som ditt första steg mot en ny, spännande karriär inom IT!

10/24/2022-1/13/2023

StudieortHybridundervisning via digitala verktyg och på Campus i Stockholm mån-fre kl. 9-17

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö, Örebro/Karlstad

Last chance

Starta ny karriär som Integrationsutvecklare på Swedwise

Är du redo för en ny utmaning? Integrationsutveckling handlar om att få system att prata med varandra och används för att skapa smidigare och mer kraftfulla IT-lösningar. Vi erbjuder nu en intensivutbildning, utan krav på tidigare erfarenhet, inom integrationsutveckling. Efter examen börjar din nya karriär som Integrationsutvecklare på Swedwise genom en tillsvidareanställning hos Academic Work.

10/10/2022-1/13/2023

Utbildningsort:Campus Hagastaden, Stockholm samt remote

Arbetsort:Stockholm

NEW

Lär dig COBOL på 12 veckor och starta ny karriär i höst

Hur kan ett 70 år gammalt kodspråk fortsatt vara aktuellt? COBOL bevisar att gammal är äldst genom att en stor del av världens affärstransaktioner alltjämt sker i COBOL-system. Framförallt förlitar sig bank, försäkring och försvaret på COBOL och fortsätter därmed vidareutvecklingen. Letar du efter en långsiktig och hållbar IT-karriär kan COBOLprogrammet vara det du söker.

9/12/2022-12/2/2022

UtbildningsortCampus Hagastaden Stockholm/Remote via digitalt klassrum

ArbetsortStockholm, Sundsvall och Östersund

NEW

Lär dig programmera C#.NET och starta ny karriär inom IT

Sedan starten 2015 har vi genomfört över 25 program inom C#.NET! Nu har du återigen chansen att söka till en av våra mest populära utbildningar, lär dig programmera C#.NET på 12 veckor i vinter och starta en ny karriär som IT-konsult. Efter examen får du en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag hos ett av deras många kundföretag.

10/24/2022-1/20/2023

UtbildningsortCampus Stockholm/digitalt via remote klassrum

ArbetsortStockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Sundsvall, Umeå, Skellefteå,Västerås, Örebro eller Gävle.

NEW

Lär dig Java & starta ny karriär inom IT!

Ny chans att söka till Javaprogrammet! Vill du jobba med ett av världens populäraste programmeringsspråk? Nu öppnar vi antagningen och du har återigen chansen att lära dig Java med vår populära intensivutbildning! Under 12 veckor ger vi dig den kompetens och de verktyg du behöver för att starta en ny karriär som IT-konsult, dessutom garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen!

11/7/2022-2/3/2023

UtbildningsortAW Academy Campus i Hagastaden eller remote via digitala verktyg - det är valfritt

ArbetsortStockholm, Göteborg, Gävle, Karlstad, Malmö, Umeå, Luleå eller Västerås

NEW

Lär dig low-code och bli applikationsutvecklare på Flowfactory i höst

Nyfiken på nästa generations low-codeteknik och redo för ett karriärskifte? Vill du lära dig bygga applikationer till företag med hjälp av den snabbast växande tekniken inom applikationsutveckling just nu? Då kan vår nya intensivutbildning på sex veckor inom low-code passa dig. Efter examen väntar anställning på Nordens första plattformsbolag Flowfactory i Stockholm.

9/26/2022-11/4/2022

UtbildningsortAW Academy Campus i Hagastaden, Stockholm

ArbetsortStockholm

NEW

Lär dig Data Engineering och starta ny karriär på 12 veckor

Vill du lära dig att hantera stora mängder data och siffror på ett smart och effektivt sätt? Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta i en roll där du får kombinera IT, data och affärsmöjligheter? Då ska du söka till vårt 12 veckorsprogram i Data Engineering och starta din nya karriär som konsult hos någon av våra spännande kundföretag direkt efter examen.

11/14/2022-2/17/2023

Utbildningsort:Campus Hagastaden i Stockholm eller remote via digitalt klassrum

Arbetsort:Stockholm, Malmö, Sundsvall, Umeå och Göteborg

NEW

Intensivutbildning i Cyber Security - starta ny karriär direkt efter examen

Hur motverkar vi cyberattacker? Hur kan vi förebygga dem och hur minskar vi riskerna? Om cyberattacken ändå sker – hur hämtar vi oss från den? Var med och gör skillnad för ett tryggare digitalt samhälle. Vill du lära dig mer om IT-säkerhet, ska du söka till vinterns intensivutbildning i Cyber Security och starta din nya IT-karriär direkt efter examen!

11/14/2022-2/17/2023

UtbildningsortCampus Stockholm/Digitalt

ArbetsortStockholm, Linköping, Umeå, Skellefteå, Sundsvall, Malmö och Göteborg

HUR FUNGERAR VÅRA PROGRAM?

Läs mer om våra utbildningsmöjligheter

Som föregångare inom Accelerated Learning i Norden och Tyskland vill vi på AW Academy göra vuxenutbildning bättre och effektivare. Vi erbjuder hela program och kortare utbildningsmoduler till nyfikna, ambitiösa och motiverade individer som antingen vill byta eller boosta sin karriär på ett effektivt sätt med nära koppling till arbetsmarknaden.  

Vi är kända för vårt framgångsrika koncept och populära 12veckorsprogram inom IT som leder till en garanterad tillsvidareanställning. Sedan starten har vi expanderat vår verksamhet från IT till teknik och ekonomi samt under 2020 även introducerat nya koncept och utbildningsmodeller till marknaden. Vi vill erbjuda mer till fler; en ny karriär, boost av kompetens genom upskill eller online utbildning beroende på behovet. Några av våra utbildningar är kostnadsfria och vissa har en utbildningsavgift. På den här sidan hittar du alla våra utbildningserbjudanden. Även om vi inte har en öppen rekrytering till någon utbildning kan du ändå läsa om den och vara redo när ansökningsperioden börjar.  

ANSÖKNINGSPROCESSEN

Vill du lära dig nya kunskaper snabbt och är riktigt motiverad?

Ansökningsprocessen till AW Academy grundar sig i onlinetester som mäter logisk förmåga och personlighet. Alla kvalificerade kandidater som klarar urvalstestet går vidare till intervjuer där vi fokuserar på din motivation för att klara utbildningen.  ALUMNISTORIES

Resan startade via AW Academy

Inspireras av hur våra modiga, hårt arbetande och högt motiverade alumner bytte karriär eller boostade sin kompetens via AW Academy.

Från HR-branschen till Cyber Security - på 12 veckor!

Benjamins starka teknikintresse fick honom att säga hej då till rollen som personalvetare, och följa sin gamla dröm om ett karriärbyte in till IT-branschen. Han har precis tagit examen från Cyber Securityprogrammet och jobbar idag med hans stora passion, IT-säkerhet på ett stort industriföretag.

Hur ser karriären ut 3 år efter AW Academy? Alumnen Yongan berättar!

Vad kan egentligen hända i karriärslivet 3 år efter en 12 veckors intensivutbildning hos AW Academy? Yongan Kim gick redovisningsprogrammet 2018 och startade nyss sin egen ekonomibyrå där hon arbetar med att hjälpa bolag. Hon berättar om resan dit, hur hennes liv ser ut idag och hennes bästa tips till dig som vill byta karriär!

”Karriärsmöjligheterna inom Salesforce är oändliga”

Johans intresse för Salesforce fick honom att säga hejdå till säljbranschen och följa sin dröm om ett karriärsbyte. Idag arbetar han som Salesforce-konsult på TietoEVRY och stormtrivs!