logo

Intensivutbildning på Academic Work Academy

Letar du efter ett snabbt och effektivt sätt att byta din karriär? Academic Work Academy erbjuder intensivutbildningar i högt tempo med mycket inslag av praktisk tillämpning. Utbildningarna baseras på Accelerated Learning inom IT, teknik, ekonomi och andra områden med kompetensbrist.

UTBILDNING OCH JOBB

En snabbare väg till en ny karriär

Letar du efter en möjlighet att byta karriär samtidigt som du säkrar en tillsvidareanställning efter examen? Då ska du fortsätta att läsa om våra intensivutbildningar med jobbgaranti. Vi rekryterar just nu för höstens kostnadsfria intensivutbildningar där du har fler möjligheter än någonsin att byta karriär till IT. 

Ta chansen nu och sök till något av våra program med garanterat jobb hos bland annat PwC, Telenor, Tietoevry, SwedbankPay, CAG, ABB och många fler inhyrande kundföretag.  

Du kan välja att gå våra program via en hybridlösning, antingen remote via digitalt klassrum eller på plats i vårt nya fina Campus, Hagastaden i Solna. 

Last chance

Bli Embeddedutvecklare på Tietoevry

Problemlösning – är det din grej? Nu erbjuder vi en intensivutbildning på 12 veckor där du efter examen börjar din nya karriär inom telekom, som Embeddedutvecklare på Tietoevry! Där får du i din vardag skapa möjligheter för vår värld att uppdateras med den allra senaste tekniken, samtidigt som du går en ljus och trygg framtid till mötes. Läs mer om karriärbytet och en spännande framtid inom samhällskritisk infrastruktur.

2/13/2023-5/5/2023

UtbildningsortI Tietoevrys lokaler i Karlstad

ArbetsortKarlstad

HUR FUNGERAR VÅRA PROGRAM?

Läs mer om våra utbildningsmöjligheter

Sedan starten av AW Academy i Sverige 2015 har över 3000 personer bytt karriär via våra intensivutbildningar. Vi startade med en ambition att genom Accelerated Learning göra vuxenutbildning bättre och effektivare. Idag erbjuder vi Academyprogram genom Academic Work även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi erbjuder Accelerated Learning program till nyfikna, ambitiösa och motiverade individer som vill byta eller boosta sin karriär på ett effektivt sätt med nära koppling till arbetsmarknaden.   

Utbildningsbolaget AW Academy har bytt skepnad under 2022 och är nu Brights, lärandeexperter som är dedikerade att hjälpa organisationer lära bättre. Brights är Academic Works partner i att genomföra Academyprogram. 

Vi är kända för vårt framgångsrika koncept och populära 12veckorsprogram inom IT som leder till en garanterad tillsvidareanställning. Sedan starten har vi expanderat vår verksamhet från IT till teknik och ekonomi samt under 2020 även introducerat nya möjligheter att ta del av våra utbildningar online via remote verktyg. Våra utbildningar är kostnadsfria* och leder till ett garanterat jobb som konsult med uppdrag via Academic Work. På den här sidan hittar du alla våra utbildningserbjudanden. Även om vi inte har en öppen rekrytering till någon utbildning kan du ändå läsa om den och vara redo när ansökningsperioden börjar.   

*Utbildningen är kostnadsfri men leder till en utbildningsskuld på 150 000 kr som uppstår efter avklarad examen. Den arbetas av med 1/12del per månad under konsultuppdragets första 12 månader och regleras mellan inhyrande företag och Academic Work, inget dras från lönen. Utbildningsskulden aktiveras om man hoppar av utbildningen i förtid utan giltig anledning alternativt om man avbryter konsultavtalet och tar uppdrag eller anställning utanför Academic Works nätverk. Man blir då återbetalningsskyldig för kvarvarande belopp. 

ANSÖKNINGSPROCESSEN

Vill du lära dig nya kunskaper snabbt och är riktigt motiverad?

Ansökningsprocessen till Academic Work Academy grundar sig i onlinetester som mäter logisk förmåga och personlighet. Alla kvalificerade kandidater som klarar urvalstestet går vidare till intervjuer där vi fokuserar på din motivation för att klara utbildningen.   ALUMNISTORIES

Resan startade via Academic Work Academy

Inspireras av hur våra modiga, hårt arbetande och högt motiverade alumner bytte karriär eller boostade sin kompetens via våra program. 

Från HR-branschen till Cyber Security - på 12 veckor!

Benjamins starka teknikintresse fick honom att säga hej då till rollen som personalvetare, och följa sin gamla dröm om ett karriärbyte in till IT-branschen. Han har precis tagit examen från Cyber Securityprogrammet och jobbar idag med hans stora passion, IT-säkerhet på ett stort industriföretag.

Hur ser karriären ut 3 år efter AW Academy? Alumnen Yongan berättar!

Vad kan egentligen hända i karriärslivet 3 år efter en 12 veckors intensivutbildning hos AW Academy? Yongan Kim gick redovisningsprogrammet 2018 och startade nyss sin egen ekonomibyrå där hon arbetar med att hjälpa bolag. Hon berättar om resan dit, hur hennes liv ser ut idag och hennes bästa tips till dig som vill byta karriär!

”Karriärsmöjligheterna inom Salesforce är oändliga”

Johans intresse för Salesforce fick honom att säga hejdå till säljbranschen och följa sin dröm om ett karriärsbyte. Idag arbetar han som Salesforce-konsult på TietoEVRY och stormtrivs!