logo
sdfsdf

Kontakta oss

Här hittar du våra kontaktuppgifter och andra sätt att nå oss på AW Academy.

Vi är ett internationellt utbildningsbolag som erbjuder effektiva och kvalitativa vuxenutbildningar till privatpersoner såväl som företag.  

Kontakt

För dig som vill gå en utbildning 

Om du är intresserad av att gå ett av våra program och har frågor om AW Academy hittar du många svar i vår FAQ. Om du redan har sökt en utbildning och har frågor kring rekryteringsprocessen, ta kontakt med rekryteringsteamet på Academic Work. Du hittar deras kontaktuppgifter via jobbannonsen på academicwork.se. Har du andra frågor är du välkommen att kontakta oss via info@awacademy.se.

För företag 

Letar du en partner för olika lärandelösningar? Behöver ni hjälp att identifiera kompetensbehov eller har generella frågor om vårt koncept? Vi svarar gärna på dina frågor så hör av dig till info@awacademy.se så återkommer vi så snart vi kan.  

Mail

Almänna frågor info@awacademy.se

Campus

AW Academy har Campus i Kista, kontor och medarbetare i Stockholm och Östersund men erbjuder utbildningar via pop-up Campus över hela Sverige och även online. Vi finns där det finns ett utbildningsbehov helt enkelt. Välkommen till vårt fina Campus!  

Kista

Borgarfjordsgatan 4
164 55 Kista

Närmaste hållplats, både buss och tunnelbana, är Kista. Väganvisning från T-centralen. För pendeltåget är Helenelund närmaste station.

question

Har du fler frågor?

Besök vår FAQ för svaren på de vanligast förekommande frågorna.