logo

Kontakta oss

Här hittar du våra kontaktuppgifter och andra sätt att nå oss som jobbar med Academic Work Academy. Vi erbjuder effektiva och kvalitativa vuxenutbildningar till privatpersoner såväl som företag.  

KONTAKT

För dig som vill gå en utbildning

Om du är intresserad av att gå ett av våra program och har frågor om Academic Work Academy hittar du många svar i vår FAQ. Om du redan har sökt en utbildning och har frågor kring rekryteringsprocessen, ta kontakt med rekryteringsteamet på Academic Work. Du hittar deras kontaktuppgifter via jobbannonsen på academicwork.se. Har du andra frågor är du välkommen att kontakta oss via academy@academicwork.se.

För företag 

Letar du en partner för skräddarsy kompetens ni behöver men saknar? Behöver ni hjälp att identifiera kompetensbehov eller har generella frågor om vårt koncept? Vi svarar gärna på dina frågor så hör av dig till academy@academicwork.se så återkommer vi så snart vi kan.   

Mail

Almänna frågor academy@academicwork.se

CAMPUS

Utbildningarna genomförs i samarbete med lärandeexperterna på systerbolaget Brights, de har sitt Campus i Hagastaden, där vi även har vårt nya kontor bemannat med alla våra medarbetare i Stockholm. Men vi erbjuder även utbildningar via pop-up Campus över hela Sverige och även online.   

Stockholm Hagastaden

Solnavägen 3H
113 64 Stockholm

question

Har du fler frågor?

Besök vår FAQ för svaren på de vanligast förekommande frågorna.