logo

Skräddarsydda lärandelösningar för er verksamhet

Med Academylösningen utmanar Academic Work sättet vi ser på rekrytering och utbildning. Här presenterar vi hur Academys koncept kan vara en möjliggörare av utveckling för er organisation.

Vi erbjuder effektiva och kvalitativa intensivutbildningar skräddarsydda för er verksamhet. Utbildningarna genomförs i samarbete med Academic Works systerbolag Brights, lärandeexperterna med mångårig erfarenhet av innovativt lärande. Läs mer om Brights och deras pedagogiska byggstenar här.

Academic Work är er partner i en föränderlig värld där det är viktigare än någonsin att snabbt anpassa sig efter nya kompetensbehov och där förmågan att kunna lära sig nytt är avgörande. Med Academykonceptet har man sedan 2015 hjälpt individer och organisationer växa genom snabba karriärskiften och nya medarbetare med ny, eftertraktad kompetens.  

Utbildning som leder till garanterat jobb

Utbildning på Academy är tidseffektiv och kvalitativ. Den fokuserar på individens motivation och potential, är praktiskt inriktad med kontinuerliga feedbackloopar och sker i ett högt tempo. Våra program erbjuds i samarbete med lärandeexperterna Brights, Academic Works systerbolag tidigare kända som AW Academy.   

Såhär kan vi hjälpa er

Rekrytera nya medarbetare

Rekrytera och utbilda nya, motiverade karriärbytare

Om du behöver ny personal med en specifik kompetens är det här lösningen för dig. Vi attraherar, rekryterar och utbildar ambitiösa och motiverade karriärbytare med förmågan att snabbt ta till sig ny kunskap.

KUNDSAMARBETEN

Såhär säger våra kunder

Jag är imponerad over hur snabbt de konsulter vi tagit in från AW Academy blivit produktiva medlemmar i våra utvecklingsteam.

Stig Johansson

Enterprise architect, Svea ekonomi

Opplegget med AW Academy er ganske nytt og akkurat det vi trenger. Dette gjør at vi på kort tid får tilgang til et stort antall konsulenter som vi vet  både har rett kompetanse og personlige egenskaper. De vil kunne bidra hos oss fra første dag. Dette er en stor fordel for en stor organisasjon som vokser.

Thomas Grundsten

Head of Build & Engineering, Ericsson

Vi söker inte efter rena kodknackare utan vill ha utvecklare med ett större affärsperspektiv. De måste kunna leverera affärsnytta och det är inte alla som förstår hur man gör det, jag tycker att de två konuslter vi tagit in från AW Academy är det ultimata teamet – de kan open source, det vet hur man gör lösningen och de vet hur får man folk att gilla den.

Mikael Edgren

Utvecklingschef, Abalon

3000+

ALUMNER FRÅN ACADEMIC WORK ACADEMY

Sedan 2015 har vi hjälpt över 2500 individer att byta karriär inom IT, teknik och ekonomi

500+

KUNDER

Antalet kunder som tar in konsulter från AW Academy för att säkra sin kompetensförsörjning växer stadigt

KONTAKT

Kontakta oss idag - så hjälper vi dig!

Tveka inte att kontakta oss om du vill diskutera hur just du kan framtidssäkra ditt företag genom utbildning.